Monako pristao na 150.000.000 evra za Mbapea!

TO JE TO! Čeka se samo „da“ jednog od trojice Svetaca! Samo još jedan detalj nas deli od drugog najvećeg transfera u istoriji fudbala.

Fudbal 24.08.2017 | 23:24
Monako pristao na 150.000.000 evra za Mbapea!
Nedelju dana pre kraja prelaznog roka, PSŽ je krenuo u završnu operaciju i drugog najvećeg transfera ovog leta, ali i u istoriji fudbalu. Nejmaru, Kavaniju i družini će se već početkom sledeće nedelje pridružiti i Kilijan Mbape.

Osnovni detalji transfera su dgovoreni, Monako je dao zeleno svetlo, igrač je odavno pristao. PSŽ je spremio novac i samo se čeka da jedan od trojice fudbalera krene u suprotnom smeru.

PSŽ je spremio 150.000.000 evra za transfera Mbapea, a Monako je pristao na tu ponudu uz opciju da dobije jednog od igrača Svetaca kao kusur. PSŽ je pristao i na to, a Monakov izbor su Julijan Draksler, Havijer Pastore i Lukas Moura. Neko od njih trojice mora da pristane na selidbu u Kneževinu i transfer Mbapea će biti realizovan.

Klubu iz Pariza bi najviše odgovaralo da to bude najskuplji od pomenute trojice - JulijanDraksler. Zbog finansijskog fer-pleja kako bi transfer Mbapea lakše bio proveden kroz klupske knjige i monitoring UEFA. Naravno, i Monako bi najradije Drakslera koji je tu najkvalitetniji igrač od poemnute trojice i predstavljao bi veliko pojačanje. Sada je sve na Nemcu. Ako on ne pristane, onda se čekaju Moura ili Pastore.

Mbape je van Monakovog tima i čeka da se cela priča završi. On je odavno dogovorio uslove sa Svecima. Zarađivaće blizu 20.000.000 evra po sezoni u rodnom gradu što je plata koju niko drugi nije bio spreman da mu ponudi. Nova transfer bomba otkucava...

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar