Барса понела у Монако 300.000.000 евра!

Кутињо и Дембеле, Ди Марија и Вилијан. . .  На жребу за Лигу шампиона одлучујући састанак!

Фудбал 24.08.2017 | 18:00
Барса понела у Монако 300.000.000 евра!
Много тога је кренуло низбрдо у Барселони овог лета. Прво су Каталонци изгубили битку да ангажују Марка Вератија, а онда им је ПСЖ узвратио узимањем Нејмара. Реал Мадрид их је разбио у два Ел Класика, свлачионица и управа су на ратној нози, Меси је незадовољан, а ниједна од великих жеља са фудбалске пијаце се још није остварила...

Оних 222.000.000 евра зарађених од Нејмара још стоје нетакнути јер Барса недељама не успева да ангажује звучно појачање које би заменило Нејмара. Каталонски јури појачања на све стране и нигде није успео да заврши посао. Што нервира лидере свлачионице попут Месија, Суареза, Пикеа и осталих који су фотографијама са Нејмаром на друштвеним мрежама гурнули прст у око неспособној управи.

Клупски оперативци и даље покушавају да заврше трансфере Кутиња и Дембелеа иако Ливерпул и Борусија Дортмунд одолевају и не желе да продају своје звезде. Барсини емисари су тренутно у Ливерпулу где покушавају да сломе отпор енглеског клуба и добију зелено светло за Кутиња који је одавно пристао, мислима је у Барселони и не игра за Ливерпул. Три Барселонине понуде су већ одбијене са Енфилда. Последња је износила 120.000.000 плус 10.000.000 евра кроз бонусе. Стиже ускоро и четврта која ће са укљученим бонусима износити 150.000.000 евра. Тачније, 110.000.000 фиксно и 40.000.000 кроз бонусе. Ливерпул ће то тешко одбити...

Поменуту суму захтева и Борусија за Усмана Дембелеа. Такође, са укљученим бонусима. Али Немци желе бонусе који су реално оствариви а не бонусе везане за Златну лопту и друге тешко оствариве циљеве које Каталонци увек покушавају да прогурају. Борусија нема ништа против продаје Дембелеа јер играч инсистира на одласку. Борусија би пристала на 120.000.000 фиксно и бонусе од 30.000.000 евра.

Данас ће се Барсини руководиоци Бертомеу и Санљехи на жребу за Лигу шампиона у Монаку састати са Ливепруловим и Борусијиним челницима какјо би доставили коначне понуде. Ако опет добију негативне одговоре, спремне су алтернативе.

Барса наводно већ има договор са Ди Маријом на чијем трансферу инсистира Меси и који је вољан да се врати у Шпанију јер му се клима позиција у Пари Сен Жермену ако дође Мбапе. Свецима би одговарала продаја Ди Марије због финансијског фер-плеја, а према писању каталонског Спорта постигнут је и договор око цене: 50.000.000 евра плус бонуси.

Ново име на Барсиној листи жеља је Челсијев офанзивац Вилијан. Бразилац може да игра оно што играју Коутињо и Дембеле и ако не дође један од њих, Вилијан би могао да продужи на Камп Ноу. Поготово што код Контеа није стандардан у првих 11 када су Педро и Азарздрави и у форми.  

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар