Barsa ponela u Monako 300.000.000 evra!

Kutinjo i Dembele, Di Marija i Vilijan. . .  Na žrebu za Ligu šampiona odlučujući sastanak!

Fudbal 24.08.2017 | 18:00
Barsa ponela u Monako 300.000.000 evra!
Mnogo toga je krenulo nizbrdo u Barseloni ovog leta. Prvo su Katalonci izgubili bitku da angažuju Marka Veratija, a onda im je PSŽ uzvratio uzimanjem Nejmara. Real Madrid ih je razbio u dva El Klasika, svlačionica i uprava su na ratnoj nozi, Mesi je nezadovoljan, a nijedna od velikih želja sa fudbalske pijace se još nije ostvarila...

Onih 222.000.000 evra zarađenih od Nejmara još stoje netaknuti jer Barsa nedeljama ne uspeva da angažuje zvučno pojačanje koje bi zamenilo Nejmara. Katalonski juri pojačanja na sve strane i nigde nije uspeo da završi posao. Što nervira lidere svlačionice poput Mesija, Suareza, Pikea i ostalih koji su fotografijama sa Nejmarom na društvenim mrežama gurnuli prst u oko nesposobnoj upravi.

Klupski operativci i dalje pokušavaju da završe transfere Kutinja i Dembelea iako Liverpul i Borusija Dortmund odolevaju i ne žele da prodaju svoje zvezde. Barsini emisari su trenutno u Liverpulu gde pokušavaju da slome otpor engleskog kluba i dobiju zeleno svetlo za Kutinja koji je odavno pristao, mislima je u Barseloni i ne igra za Liverpul. Tri Barselonine ponude su već odbijene sa Enfilda. Poslednja je iznosila 120.000.000 plus 10.000.000 evra kroz bonuse. Stiže uskoro i četvrta koja će sa uključenim bonusima iznositi 150.000.000 evra. Tačnije, 110.000.000 fiksno i 40.000.000 kroz bonuse. Liverpul će to teško odbiti...

Pomenutu sumu zahteva i Borusija za Usmana Dembelea. Takođe, sa uključenim bonusima. Ali Nemci žele bonuse koji su realno ostvarivi a ne bonuse vezane za Zlatnu loptu i druge teško ostvarive ciljeve koje Katalonci uvek pokušavaju da proguraju. Borusija nema ništa protiv prodaje Dembelea jer igrač insistira na odlasku. Borusija bi pristala na 120.000.000 fiksno i bonuse od 30.000.000 evra.

Danas će se Barsini rukovodioci Bertomeu i Sanljehi na žrebu za Ligu šampiona u Monaku sastati sa Liveprulovim i Borusijinim čelnicima kakjo bi dostavili konačne ponude. Ako opet dobiju negativne odgovore, spremne su alternative.

Barsa navodno već ima dogovor sa Di Marijom na čijem transferu insistira Mesi i koji je voljan da se vrati u Španiju jer mu se klima pozicija u Pari Sen Žermenu ako dođe Mbape. Svecima bi odgovarala prodaja Di Marije zbog finansijskog fer-pleja, a prema pisanju katalonskog Sporta postignut je i dogovor oko cene: 50.000.000 evra plus bonusi.

Novo ime na Barsinoj listi želja je Čelsijev ofanzivac Vilijan. Brazilac može da igra ono što igraju Koutinjo i Dembele i ako ne dođe jedan od njih, Vilijan bi mogao da produži na Kamp Nou. Pogotovo što kod Kontea nije standardan u prvih 11 kada su Pedro i Azarzdravi i u formi.  

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar