ЛЕ - Николић: Партизан не може да ме изненади!

Знамо како се ово добија! “Није нам то пало са неба, момци су заслужни. Три месеца су радили сјајно на тренинзима, жртвовали све. Ово им је награда, осећају да имају шансу да ураде нешто велико за себе, за клуб, за Мађарску. Спремни смо 100 посто, даћемо све од себе, борићемо се до краја”, поручио је тренер Видеотона уочи реванша са Партизаном.

Фудбал 24.08.2017 | 14:15
ЛЕ - Николић: Партизан не може да ме изненади!
Секешферхвар је на ногама, Видеотон јури пласман у Лигу Европе и то преко Партизана, а тренер Марко Николић тврди да црно-бели не могу да га изненаде, као и да ће реванш меч плеј-офа одлучити неки детаљ.

Прва утакмица која је одиграна пре шест дана у Београду завршена је без голова. Сутрашњи реванш игра се од 20 сати на Пончо арени у Фелчуту.

“Важан меч за нас, али и за целу фудбалску јавност у Мађарској. Додуше, ово је још један у низу који нас чека, после долази и меч са Ференцварошем. Да нам је 1. јула неко понудио да будемо у овој ситуацији крајем августа, сви би потписали”, рекао је Николић на конференцији за новинаре уочи меча са Партизаном.

Српски тренер каже да су сви у екипи свесни каква шанса им се указала.

“Није нам то пало са неба, момци су заслужни. Три месеца су радили сјајно на тренинзима, жртвовали све. Ово им је награда, осећају да имају шансу да ураде нешто велико за себе, за клуб, за Мађарску. Спремни смо 100 посто, даћемо све од себе, борићемо се до краја.”

Николић је поновио да је први дуел у Београду био специфичан, али и да је Видеотон био ближи победи на крају.

“Прва утакмица је била психолошки тешка за игру, имали смо неке проблеме због суспензија, па повреда. Али били смо ближи победи. На последња четири меча нисмо примили гол, чак нисмо дали ривалима да створе шансу. Нема у оваквим мечевима лепоте, важни су детаљи, не смете да грешите и дајете поклоне ривалу, биће тактички јака утакмица. Не видим како Партизан може да нас изненади, шансе су 50-50. Детаљи ће одлучити.”

Тренер Видеотона тврди и да екипа врло добро зна шта мора да уради како би сутра остварила зацртано.

“Ако успоставимо нашу игру, имаће проблем, и обрнуто. Морамо да будемо стабилни, да имамо посед лопте и притискамо ривала. Али и да се бранимо и пробамо на контре, а ту су и прекиди. Све то мора да буде на нивоу. Знамо шта морамо да урадимо да би победили у оваквој утакмици.”

Он каже и да је екипа спремна за сценарио са пеналима, али да се није за то посебно спремала.

“У фудбалу не постоји јуче, само данас или сутра. Размишљамо само о првој следећој утакмици. Може сутра да буде и пенала, знам ко ће да шутира, али не морамо да вежбамо нешто посебно.”

Мађарске новинаре поново је занимало како се осећа што игра против бившег клуба.

“Освојили смо прошле сезоне све са Партизаном, а сада играмо против истог тима за Лигу Европе. Поносни смо, било је лепо, али то је фудбал. Морате да се доказујете сваког дана”,закључио је Николић.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Старспорт

Коментари / 0

Оставите коментар