Само да не буде као Солдадо или Сисоко!

Тотенхемов рекордер од 40. 000. 000! Певци разбили касу за једино појачање овог лета и најскупље плаћено у клупској историји!

Фудбал 25.08.2017 | 12:45
Само да не буде као Солдадо или Сисоко!
Некада су се на Вајт Харт Лејну хвалили рекордним куповинама Роберта Солдада (30.000.000 евра) и Мусе Дембелеа (35.000.000 евра), али касније се испоставило да су то били највећи и најтежи промашаји. Зато се власник Данијел Леви, а посебно Маурисио Покетино, надају да нису погрешили што су за једино појачање овог лета, уједно и најскупље у клупској историји, искеширали чак 40.000.000 европских новчаница.

Назад више нема, Давинсон Санчез је једини играч за кога је Тотенхем овог лета искеширао новац, а после једне добре сезоне у Ајаксу успео је добро да уновчи оно што је показао. Да ли ће бити појачање или још једно болно искуство - показаће у будућности, али за 21-годишњег Колумбијца ради време. 

Додуше, вероватно је да ће велики терет на његова леђа пасти одмах, с обзиром да јеТобију Алдервеирелду и Јану Фертонгену под хитно потребно појачање и подршка. Посебно јер би Кевин Вимер ускоро могао да напусти редове Певаца. 

Мада је трансфер био најављен пре безмало две седмице, тек сада је и званично комплетиран пошто је Тотенхем данима уназад радио на томе да Санчез добије радну дозволу за Велику Британију. Срећом по клуб, Фудбалска асоцијација Енглеске није правила проблем и препознала је Санчезов квалитет. 

Сада је на њему да покаже да нису узалуд бачене паре, у далеко најтежој лиги на свету. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар