Samo da ne bude kao Soldado ili Sisoko!

Totenhemov rekorder od 40. 000. 000! Pevci razbili kasu za jedino pojačanje ovog leta i najskuplje plaćeno u klupskoj istoriji!

Fudbal 25.08.2017 | 12:45
Samo da ne bude kao Soldado ili Sisoko!
Nekada su se na Vajt Hart Lejnu hvalili rekordnim kupovinama Roberta Soldada (30.000.000 evra) i Muse Dembelea (35.000.000 evra), ali kasnije se ispostavilo da su to bili najveći i najteži promašaji. Zato se vlasnik Danijel Levi, a posebno Maurisio Poketino, nadaju da nisu pogrešili što su za jedino pojačanje ovog leta, ujedno i najskuplje u klupskoj istoriji, iskeširali čak 40.000.000 evropskih novčanica.

Nazad više nema, Davinson Sančez je jedini igrač za koga je Totenhem ovog leta iskeširao novac, a posle jedne dobre sezone u Ajaksu uspeo je dobro da unovči ono što je pokazao. Da li će biti pojačanje ili još jedno bolno iskustvo - pokazaće u budućnosti, ali za 21-godišnjeg Kolumbijca radi vreme. 

Doduše, verovatno je da će veliki teret na njegova leđa pasti odmah, s obzirom da jeTobiju Alderveireldu i Janu Fertongenu pod hitno potrebno pojačanje i podrška. Posebno jer bi Kevin Vimer uskoro mogao da napusti redove Pevaca. 

Mada je transfer bio najavljen pre bezmalo dve sedmice, tek sada je i zvanično kompletiran pošto je Totenhem danima unazad radio na tome da Sančez dobije radnu dozvolu za Veliku Britaniju. Srećom po klub, Fudbalska asocijacija Engleske nije pravila problem i prepoznala je Sančezov kvalitet. 

Sada je na njemu da pokaže da nisu uzalud bačene pare, u daleko najtežoj ligi na svetu. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar