Нови хет-трик Звездиног Семберца - Јовељића!

Луда утакмица Звездиних омладинаца у Суботици и 14 голова: Јовељић је мали Боаћи! На крају у дербију другог кола Омладинске лиге Србије - 7:7!

Фудбал 24.08.2017 | 13:45
Нови хет-трик Звездиног Семберца - Јовељића!
Луда утакмица у Суботици, у оквиру другог кола Омладинске лиге Србије! То "луда" је најблажи могући епитет, пошто су јуниори Спартака и Црвене звезде малобројној публици приредили спектакл оплемењен са чак 14 ГОЛОВА. На крају можда и праведан реми - 7:7.

Свега је било у Суботици, преокрета, грешака, инспирације појединаца, напослетку и голова. Ништа није наговештавало да ће навијачи оба тима бити сведоци драматичног финиша. Црвена звезда је у првом полувремену оправдала улогу фаворита, тај део игре завршила са вођством од 2:1. Екипа Милана Лешњака је почивала на квалитетима суперталентованог нападача Дејана Јовељића који је са два хица гостима осветлао тријумфални пут.

Међутим, у наставку смо видели Голубове у суперсоничном лету. Одбрана Црвене звезда је деловало порозно, сваки напад домаћина завршен је голом. Пола сата пре краја Спартак је водио са 6:2. Чинило се да ће образи јуниора Црвене звезде дуго бридети од суботичке бламаже. Међутим, био је то почетак драме. На ураган Спартака црвено-бели су одговорили још јачим ураганом. Дали су пет голова за 25 минута и на изненађење свих повели 7:6.

Ипак, Спартак је до заслуженог ремија стигао у последњим секундама. Дефанзивци екипеМилана Лешњака нису испратили дугу лопту, уследио је скок једног нападача Спартака и коначних 7:7.

Остаће забележено да су голове за Црвену звезду постигли Вељко Николић, Ковач, Костић иШиканић. Велику форму потврдио је Дејан Јовељић који је постигао други узастопни хет-трик и наставио тамо где је стао у првом колу у Пироту. Момак из Бијељине је стигао до шестог гола у сезони и потврдио оно што сви знају - оно што је Ричмонд Боаћи за први, Дејан Јовељић је за јуниорски тим. Уосталом, зато му предвиђају и велику каријеру.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар