Novi het-trik Zvezdinog Semberca - Joveljića!

Luda utakmica Zvezdinih omladinaca u Subotici i 14 golova: Joveljić je mali Boaći! Na kraju u derbiju drugog kola Omladinske lige Srbije - 7:7!

Fudbal 24.08.2017 | 13:45
Novi het-trik Zvezdinog Semberca - Joveljića!
Luda utakmica u Subotici, u okviru drugog kola Omladinske lige Srbije! To "luda" je najblaži mogući epitet, pošto su juniori Spartaka i Crvene zvezde malobrojnoj publici priredili spektakl oplemenjen sa čak 14 GOLOVA. Na kraju možda i pravedan remi - 7:7.

Svega je bilo u Subotici, preokreta, grešaka, inspiracije pojedinaca, naposletku i golova. Ništa nije nagoveštavalo da će navijači oba tima biti svedoci dramatičnog finiša. Crvena zvezda je u prvom poluvremenu opravdala ulogu favorita, taj deo igre završila sa vođstvom od 2:1. Ekipa Milana Lešnjaka je počivala na kvalitetima supertalentovanog napadača Dejana Joveljića koji je sa dva hica gostima osvetlao trijumfalni put.

Međutim, u nastavku smo videli Golubove u supersoničnom letu. Odbrana Crvene zvezda je delovalo porozno, svaki napad domaćina završen je golom. Pola sata pre kraja Spartak je vodio sa 6:2. Činilo se da će obrazi juniora Crvene zvezde dugo brideti od subotičke blamaže. Međutim, bio je to početak drame. Na uragan Spartaka crveno-beli su odgovorili još jačim uraganom. Dali su pet golova za 25 minuta i na iznenađenje svih poveli 7:6.

Ipak, Spartak je do zasluženog remija stigao u poslednjim sekundama. Defanzivci ekipeMilana Lešnjaka nisu ispratili dugu loptu, usledio je skok jednog napadača Spartaka i konačnih 7:7.

Ostaće zabeleženo da su golove za Crvenu zvezdu postigli Veljko Nikolić, Kovač, Kostić iŠikanić. Veliku formu potvrdio je Dejan Joveljić koji je postigao drugi uzastopni het-trik i nastavio tamo gde je stao u prvom kolu u Pirotu. Momak iz Bijeljine je stigao do šestog gola u sezoni i potvrdio ono što svi znaju - ono što je Ričmond Boaći za prvi, Dejan Joveljić je za juniorski tim. Uostalom, zato mu predviđaju i veliku karijeru.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar