ЛШ: Копенхагену минус није непознат!

Карабаг већ неколико година влада азербејџанским фудбалом, играо је пар пута у Лиги Европе, а сада је дошао и на праг пласмана у најјаче европско клупско такмичење.

Фудбал 23.08.2017 | 19:00
ЛШ: Копенхагену минус није непознат!
Нису се играчи Копенхагена надали поразу у Азербејџану, али погодак Махира Медатовадао је предност Карабагу. Међутим, госте данас очекује много тежи посао у главном граду Данске, а оваква ситуација играчима Копенхагена није непозната. У претходном колу Лавови су такође доживели пораз у Скопљу против Вардара, али у реваншу све је успео да надокнади, а навијачи се истом надају и данас.

У данској престоници влада оптимизам, а Стале Солбакен игра психолошку игру.

"Након првог сусрета и победе у њему улогу фаворита морамо дати Карабагу, јер победа резултатом 1:0 значајна је предност. Тиме не желим да кажем како имамо намеру да се предамо или како не верујемо у пролазак. Напротив, изузетно смо оптимистични јер смо иначе стварно квалитетни на домаћем терену, а с Карабагом се сигурно можемо носити".

У домаћем тиму због повреде лигамената за меч не конкурише штопер Ерик Јохансон.

Карабаг већ неколико година влада азербејџанским фудбалом, играо је пар пута у Лиги Европе, а сада је дошао и на праг пласмана у најјаче европско клупско такмичење. Успели су Азери у првом сусрету да славе без примљеног поготка што их данас ставља у врло добру позицију.

"Чим се завршила прва утакмица рекао сам својим играчима да очекују много тежи сусрет у Копенхагену. У првим минутима наш ривал ће покушати да нас притисне и што пре надокнади минус из Бакуа. Баш тај период би могао да буду кључ. Уколико то издржимо, на добром смо путу. Осим тога, кључ ће за нас бити стрпљење. Треба издржати притисак Копенхагена и стрпљиво чекати шансу, а шанса се увек укаже", изјавио је Курбан Курбанов.

Тренер Карабага нема проблема с изостанцима првотимаца.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар