ЛШ: АПОЕЛ брани велику предност у Прагу!

Кипарски клупски фудбал из године у годину је све бољи, а према виђеном у првом сусрету близу смо тога да и ове сезоне један клуб с медитеранског острва гледамо у Лиги шампиона.

Фудбал 23.08.2017 | 18:45
ЛШ: АПОЕЛ брани велику предност у Прагу!
Огроман посао направили су играчи АПОЕЛ-а у првој утакмици баража за Лигу шампиона на Кипру. Већ после десетак минута игре погоцима Де Камарга и Алонефтиса АПОЕЛ је дошао до два поготка предности, а иако до краја више није успео да створи озбиљнију прилику, сачувао је резултат. Чеси су на Рајском острву после примљених голова успели да преовладају у поседу и створе неколико прилика, међутим до гола нису успели да дођу, те је пред њима данас изузетно тежак посао.

Једини плус за Чехе данас је чињеница што немају проблема с изостанцима, те ће тренерШихлави на терен да изведе најјачу могућу екипу.

Кипарски клупски фудбал из године у годину је све бољи, а према виђеном у првом сусрету близу смо тога да и ове сезоне један клуб с медитеранског острва гледамо у Лиги шампиона. Кипрани у Праг долазе с огромном предношћу, а једина отежавајућа околност може им бити чињеница што њихово локално првенство још није почело.

Гости су у Чешку отпутовали с комплетним кадром.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар