LŠ: APOEL brani veliku prednost u Pragu!

Kiparski klupski fudbal iz godine u godinu je sve bolji, a prema viđenom u prvom susretu blizu smo toga da i ove sezone jedan klub s mediteranskog ostrva gledamo u Ligi šampiona.

Fudbal 23.08.2017 | 18:45
LŠ: APOEL brani veliku prednost u Pragu!
Ogroman posao napravili su igrači APOEL-a u prvoj utakmici baraža za Ligu šampiona na Kipru. Već posle desetak minuta igre pogocima De Kamarga i Aloneftisa APOEL je došao do dva pogotka prednosti, a iako do kraja više nije uspeo da stvori ozbiljniju priliku, sačuvao je rezultat. Česi su na Rajskom ostrvu posle primljenih golova uspeli da preovladaju u posedu i stvore nekoliko prilika, međutim do gola nisu uspeli da dođu, te je pred njima danas izuzetno težak posao.

Jedini plus za Čehe danas je činjenica što nemaju problema s izostancima, te će trenerŠihlavi na teren da izvede najjaču moguću ekipu.

Kiparski klupski fudbal iz godine u godinu je sve bolji, a prema viđenom u prvom susretu blizu smo toga da i ove sezone jedan klub s mediteranskog ostrva gledamo u Ligi šampiona. Kiprani u Prag dolaze s ogromnom prednošću, a jedina otežavajuća okolnost može im biti činjenica što njihovo lokalno prvenstvo još nije počelo.

Gosti su u Češku otputovali s kompletnim kadrom.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar