Ко је достојнији Лиге шампиона, ЦСКА или ''Млади момци''?

Укупно посматрано ЦСКА из Москве је против Јанг Бојса имао статус фаворита, али Руси су уз велику дозу среће неокрњени прошли кроз Берн.

Фудбал 23.08.2017 | 18:30
Ко је достојнији Лиге шампиона, ЦСКА или ''Млади момци''?
Укупно посматрано ЦСКА из Москве је против Јанг Бојса имао статус фаворита, али Руси су уз велику дозу среће неокрњени прошли кроз Берн. Руски клуб до гола вредног победе дошао је у последњим тренуцима сусрета, а био је то један од "најблесавијих" аутоголова који се могу видети.

Руси се нису бунили, тај гол их је довео у предворје раја.

"Мислим да нећу претерати ако кажем да нам је сусрет у Берну био далеко најтежи ове сезоне. Били смо присиљени да напорно радимо у одбрани, посебно у другом делу. То ме није изненадило јер се ради о Лиги шампиона где нема лоших противника, где све екипе имају победнички став. Помазила нас је срећа и вратили смо се кући с позитивним резултатом, али Млади момци се сигурно не предају. Очекујем данас много бољи наступ, јер оно што смо показали у Швајцарској није достојно Лиге шампиона", истакао је тренер Армејаца Виктор Гончаренко.

Московљани у данашњој утакмици не би требало да имају проблема с изостанцима.

Швајцарци после првог сусрета имају за чим да жале. Већим делом сусрета доминирали су против ЦСКА, а када своје прилике нису реализовали, за пропуштено су кажњени у последњим тренуцима. За Јанг Бојсе није све изгубљено, али данас им у Москви треба врхунски наступ.

"Изгубили смо у првом сусрету, али након сусрета ја сам само могао да будем поносан на своје играче. Моји момци си одиграли праву утакмицу, притиснули једног одличног супарника, али срећа нас је једноставно напустила. У Москви сада морамо да ловимо заостатак, али ја се надам да га можемо надокнадити уколико поновимо наступ из Берна", оптимистичан је тренер Ади Хутер.

Гости у Москву стижу без повређеног левог везњака Тауланта Сеферија.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар