Ko je dostojniji Lige šampiona, CSKA ili ''Mladi momci''?

Ukupno posmatrano CSKA iz Moskve je protiv Jang Bojsa imao status favorita, ali Rusi su uz veliku dozu sreće neokrnjeni prošli kroz Bern.

Fudbal 23.08.2017 | 18:30
Ko je dostojniji Lige šampiona, CSKA ili ''Mladi momci''?
Ukupno posmatrano CSKA iz Moskve je protiv Jang Bojsa imao status favorita, ali Rusi su uz veliku dozu sreće neokrnjeni prošli kroz Bern. Ruski klub do gola vrednog pobede došao je u poslednjim trenucima susreta, a bio je to jedan od "najblesavijih" autogolova koji se mogu videti.

Rusi se nisu bunili, taj gol ih je doveo u predvorje raja.

"Mislim da neću preterati ako kažem da nam je susret u Bernu bio daleko najteži ove sezone. Bili smo prisiljeni da naporno radimo u odbrani, posebno u drugom delu. To me nije iznenadilo jer se radi o Ligi šampiona gde nema loših protivnika, gde sve ekipe imaju pobednički stav. Pomazila nas je sreća i vratili smo se kući s pozitivnim rezultatom, ali Mladi momci se sigurno ne predaju. Očekujem danas mnogo bolji nastup, jer ono što smo pokazali u Švajcarskoj nije dostojno Lige šampiona", istakao je trener Armejaca Viktor Gončarenko.

Moskovljani u današnjoj utakmici ne bi trebalo da imaju problema s izostancima.

Švajcarci posle prvog susreta imaju za čim da žale. Većim delom susreta dominirali su protiv CSKA, a kada svoje prilike nisu realizovali, za propušteno su kažnjeni u poslednjim trenucima. Za Jang Bojse nije sve izgubljeno, ali danas im u Moskvi treba vrhunski nastup.

"Izgubili smo u prvom susretu, ali nakon susreta ja sam samo mogao da budem ponosan na svoje igrače. Moji momci si odigrali pravu utakmicu, pritisnuli jednog odličnog suparnika, ali sreća nas je jednostavno napustila. U Moskvi sada moramo da lovimo zaostatak, ali ja se nadam da ga možemo nadoknaditi ukoliko ponovimo nastup iz Berna", optimističan je trener Adi Huter.

Gosti u Moskvu stižu bez povređenog levog veznjaka Taulanta Seferija.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar