ЛЕ: Гробари, биће ипак преноса из Мађарске!

Телевизија Арена спорт преносиће у четвртак увече из Мађарске реванш меч плеј-офа за пласман у Лигу Европе Видеотон - Партизан.

Фудбал 23.08.2017 | 21:45
ЛЕ: Гробари, биће ипак преноса из Мађарске!
Навијачи Партизана ипак ће имати прилику да уживо, посредством својих ТВ пријемника, посматрају одлучујући меч у походу црно-белих ка групној фази Лиге Европе!

МОНДУ је у ТВ Арена спорт потврђено да је, после великих напора, обезбеђен пренос из Мађарске!

Утакмица ће бити преношена на Првом каналу те медијске куће, од 20 часова. На овом потезу и труду Арени спорт се захвалио и ФК Партизан. Први меч Партизана и Видеотона, подсетимо, завршена је без голова.

Пре тога гледаоци ће моћи да виде и део атмосфере пред утакмицу у Фелчуту, али и део атмосфере са стадиона "Рајко Митић", где Црвена звезда од 21х дочекује екипу Краснодара, такође у одлучујућем мечу за пласман у Лигу Европе (прва утакмица завршена је победом руске екипе 3:2).

Утакмице српких фудбалских клубова биће део одличног програма који почиње већ у 17:15 часова студијском емисијом, кошаркашком утакмицом Србија - Грузија (17:45) на Акрополис купу у Грчкој, жребом за групну фазу Лиге шампиона (18х), као и првом утакмицом одбојкашке селекције Србије на Првенству Европе у Пољској, против домаћина.

У сваком случају, браво за ТВ Арена спорт која је уложила максималне напоре како би гледаоцима у региону омогућила праћење врхунских спортских догађаја, нарочито мечеве које играју представници земаља у којима се види програм ове телевизије.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар