LE: Grobari, biće ipak prenosa iz Mađarske!

Televizija Arena sport prenosiće u četvrtak uveče iz Mađarske revanš meč plej-ofa za plasman u Ligu Evrope Videoton - Partizan.

Fudbal 23.08.2017 | 21:45
LE: Grobari, biće ipak prenosa iz Mađarske!
Navijači Partizana ipak će imati priliku da uživo, posredstvom svojih TV prijemnika, posmatraju odlučujući meč u pohodu crno-belih ka grupnoj fazi Lige Evrope!

MONDU je u TV Arena sport potvrđeno da je, posle velikih napora, obezbeđen prenos iz Mađarske!

Utakmica će biti prenošena na Prvom kanalu te medijske kuće, od 20 časova. Na ovom potezu i trudu Areni sport se zahvalio i FK Partizan. Prvi meč Partizana i Videotona, podsetimo, završena je bez golova.

Pre toga gledaoci će moći da vide i deo atmosfere pred utakmicu u Felčutu, ali i deo atmosfere sa stadiona "Rajko Mitić", gde Crvena zvezda od 21h dočekuje ekipu Krasnodara, takođe u odlučujućem meču za plasman u Ligu Evrope (prva utakmica završena je pobedom ruske ekipe 3:2).

Utakmice srpkih fudbalskih klubova biće deo odličnog programa koji počinje već u 17:15 časova studijskom emisijom, košarkaškom utakmicom Srbija - Gruzija (17:45) na Akropolis kupu u Grčkoj, žrebom za grupnu fazu Lige šampiona (18h), kao i prvom utakmicom odbojkaške selekcije Srbije na Prvenstvu Evrope u Poljskoj, protiv domaćina.

U svakom slučaju, bravo za TV Arena sport koja je uložila maksimalne napore kako bi gledaocima u regionu omogućila praćenje vrhunskih sportskih događaja, naročito mečeve koje igraju predstavnici zemalja u kojima se vidi program ove televizije.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar