Звезду преносе двије ТВ, Партизан не преноси НИКО?!

Црвена звезда и Партизан, два највећа српска клуба, у четвртак играју одлучујуће утакмице плеј-офа за пласман у Лигу Европе.

Фудбал 23.08.2017 | 20:45
Звезду преносе двије ТВ, Партизан не преноси НИКО?!
Партизан од 20 часова гостује Видеотону у Мађарској, док Звезда сат касније почиње меч против Краснодара на стадиону 'Рајко Митић'.

Иако обе екипе имају активан резултат пред реванше, медијске куће које имају права на пренос утакмица у најмању руку нису направиле једнак распоред.

Радио телевизија Србије (РТС) преносиће дуел са нашег стадиона на свом првом каналу, баш као и Арена спорт (трећи) канал, док утакмицу Видеотон – Партизан нећемо моћи да гледамо у директном преносу.

У време када прошлосезонски шампион буде играо свој меч, РТС 2 и Арена Спорт 1 ће преносити одбојкашку утакмицу између репрезентација Пољске и Србије на Европском прванству. Тај меч почиње сутра у 20:30х.

За сада нема информација о променама, па по програмској шеми која је актуелна, трпеће навијачи 'црно-белих'.

У међувремену, са јавног сервиса се огласила Оливера Ковачевић, која је на "Твитеру" подсетила на згуснут распоред утакмица сутра увече, питајући критичаре како да се све смести на два канала РТС.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар