Zvezdu prenose dvije TV, Partizan ne prenosi NIKO?!

Crvena zvezda i Partizan, dva najveća srpska kluba, u četvrtak igraju odlučujuće utakmice plej-ofa za plasman u Ligu Evrope.

Fudbal 23.08.2017 | 20:45
Zvezdu prenose dvije TV, Partizan ne prenosi NIKO?!
Partizan od 20 časova gostuje Videotonu u Mađarskoj, dok Zvezda sat kasnije počinje meč protiv Krasnodara na stadionu 'Rajko Mitić'.

Iako obe ekipe imaju aktivan rezultat pred revanše, medijske kuće koje imaju prava na prenos utakmica u najmanju ruku nisu napravile jednak raspored.

Radio televizija Srbije (RTS) prenosiće duel sa našeg stadiona na svom prvom kanalu, baš kao i Arena sport (treći) kanal, dok utakmicu Videoton – Partizan nećemo moći da gledamo u direktnom prenosu.

U vreme kada prošlosezonski šampion bude igrao svoj meč, RTS 2 i Arena Sport 1 će prenositi odbojkašku utakmicu između reprezentacija Poljske i Srbije na Evropskom prvanstvu. Taj meč počinje sutra u 20:30h.

Za sada nema informacija o promenama, pa po programskoj šemi koja je aktuelna, trpeće navijači 'crno-belih'.

U međuvremenu, sa javnog servisa se oglasila Olivera Kovačević, koja je na "Tviteru" podsetila na zgusnut raspored utakmica sutra uveče, pitajući kritičare kako da se sve smesti na dva kanala RTS.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar