Фарса пред борбу вијека, Конор иде из сукоба у сукоб!

Још два дана остало је до борбе века како називају окршај Флојда Мејведера и Конора Мекгрегора.

Остали спортови 24.08.2017 | 17:30
Фарса пред борбу вијека, Конор иде из сукоба у сукоб!
Мејведер и Мекгрегор ће се састати у суботу, 26. августа у Лас Вегасу, а већ сада је атмосфера узаврела.

Американац и Ирац састали су на званичном представљању пред борбу и дошло је до нових увреда, а Конор је ушао у сукоб и са бившим спаринг партнером Полијем Малинагијем.

"Да ли си понео своју мушкост?", упитао га је Малинаги, што је додатно изнервирало Мекгрегора и одговорио му је да је он већ добио батине.

Мејведер је за све то време био много мирнији, чак је и одбио да се суочи лицем у лице са противником, којем није много требало да га вербално нападне.

"Зашто се није суочио са мном? Да ли се плаши? Разумем га. Он није ни близу мојих највећих изазова у каријери. Зато се плаши. Зато ћу да га нокаутирам у првој рунди. Ако то преживи онда ћу одлучити да ли ћу само да га понизим, или ћу га и озбиљно повредити", изјавио је Мекгрегор.

Ипак, 40-годишњак из Мичигена верује да ће он славити у "борби века".

"Као и пред сваки други меч, припремам се за противника кроз јак тренинг. Трудим се да будем опуштен, али да у теретани радим јако и тело доводим до граница. У наредном периоду трудићу се да одморим тело и да акумулирам енергију. Моја предност је што ја знам све о својим противницима. Знам све њихове предности и мане, знам шта се догађа у њиховим камповима. Бићу спреман", самоуверен је популарни 'Мани'.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар