Милић: Нису они ванземаљци, могу да се побиједе!

Везни фудбалер Црвене звезде Немања Милић је у првој утакмици Црвене звезде против Краснодара направио разлику и оставио Звезди наду да може у Лигу Европе.

Фудбал 24.08.2017 | 08:15
Милић: Нису они ванземаљци, могу да се побиједе!
Милић је код другог гола црвено-белих асистирао Александру Пешћу.

"Помешана су нам сећања када помислимо на меч у Русији. Изгубили смо, што никако не може да буде добро, али имамо активан резултат и јако лепу шансу да у четвртак, пред својим навијачима, урадимо оно на шта сви звездаши чекају већ десет година. То би била заиста велика ствар за ову генерацију", рекао је Немања Милић за клупски сајт.

Против Краснодара би се задовољио новом асистенцијом, ко ће дати гол није битно, док год је Звезда тим који га даје. Осим тога, Милић додаје да стадион Краснодара можда делује као да је из друге димензије, али да његови играчи сигурно нису ванземаљци.

"Нека буде опет асистенција, свеједно је ко ће постићи погодак, само да ми победимо. Видели смо на гостовању да су они екипа као и свака друга, нису прејаки као што су их многи представљали. Ми играмо фудбал у Србији, на различитим теренима и знамо да нам услови нису баш најсјајнији. Када смо отишли на стадион Краснодара који је нов и перфектно уређен осећали смо се као да смо ушли у другу димензију. Терен нам је био непознат, подлога је изузетно брза и мислим да зато нисмо добро ушли у утакмицу, али важно је да смо касније поправили ствари. Сада знамо шта нас очекује, упознали смо екипу и њихов стил игре. Нису они ванземаљци, може да се игра против њих и могу да се победе", рекао је Милић.

'Маракана', односно стадион "Рајко Митић" је распродат два дана пре одигравања утакмице, редови су од пуштања карата у продају стално били пред благајнама па подршка навијача сигурно неће да изостане.

"Играчима Краснодара ће сигурно бити тешко када истрче на препуну Маракану. Нису навикли ни на нашу публику, ни на нашу подлогу. И фудалери Спарте, када су изашли на наш терен, нису знали шта их је нашло. Верујем да ће исто тако бити и у четвртак. Очекујемо велику подршку са трибина, заиста нам је потребна. Ово је огромна прилика да уђемо у Лигу Европе и сигуран сам да наши навијачи то препознају и да ће трибине бити пуне. У Русији не постоји та страст према фудбалу и клубу, као што се то осећа на Маракани са нашим навијачима. Сигуран сам да баш зато играчима Краснодара неће бити свеједно", поручио је Милић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар