Milić: Nisu oni vanzemaljci, mogu da se pobijede!

Vezni fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milić je u prvoj utakmici Crvene zvezde protiv Krasnodara napravio razliku i ostavio Zvezdi nadu da može u Ligu Evrope.

Fudbal 24.08.2017 | 08:15
Milić: Nisu oni vanzemaljci, mogu da se pobijede!
Milić je kod drugog gola crveno-belih asistirao Aleksandru Pešću.

"Pomešana su nam sećanja kada pomislimo na meč u Rusiji. Izgubili smo, što nikako ne može da bude dobro, ali imamo aktivan rezultat i jako lepu šansu da u četvrtak, pred svojim navijačima, uradimo ono na šta svi zvezdaši čekaju već deset godina. To bi bila zaista velika stvar za ovu generaciju", rekao je Nemanja Milić za klupski sajt.

Protiv Krasnodara bi se zadovoljio novom asistencijom, ko će dati gol nije bitno, dok god je Zvezda tim koji ga daje. Osim toga, Milić dodaje da stadion Krasnodara možda deluje kao da je iz druge dimenzije, ali da njegovi igrači sigurno nisu vanzemaljci.

"Neka bude opet asistencija, svejedno je ko će postići pogodak, samo da mi pobedimo. Videli smo na gostovanju da su oni ekipa kao i svaka druga, nisu prejaki kao što su ih mnogi predstavljali. Mi igramo fudbal u Srbiji, na različitim terenima i znamo da nam uslovi nisu baš najsjajniji. Kada smo otišli na stadion Krasnodara koji je nov i perfektno uređen osećali smo se kao da smo ušli u drugu dimenziju. Teren nam je bio nepoznat, podloga je izuzetno brza i mislim da zato nismo dobro ušli u utakmicu, ali važno je da smo kasnije popravili stvari. Sada znamo šta nas očekuje, upoznali smo ekipu i njihov stil igre. Nisu oni vanzemaljci, može da se igra protiv njih i mogu da se pobede", rekao je Milić.

'Marakana', odnosno stadion "Rajko Mitić" je rasprodat dva dana pre odigravanja utakmice, redovi su od puštanja karata u prodaju stalno bili pred blagajnama pa podrška navijača sigurno neće da izostane.

"Igračima Krasnodara će sigurno biti teško kada istrče na prepunu Marakanu. Nisu navikli ni na našu publiku, ni na našu podlogu. I fudaleri Sparte, kada su izašli na naš teren, nisu znali šta ih je našlo. Verujem da će isto tako biti i u četvrtak. Očekujemo veliku podršku sa tribina, zaista nam je potrebna. Ovo je ogromna prilika da uđemo u Ligu Evrope i siguran sam da naši navijači to prepoznaju i da će tribine biti pune. U Rusiji ne postoji ta strast prema fudbalu i klubu, kao što se to oseća na Marakani sa našim navijačima. Siguran sam da baš zato igračima Krasnodara neće biti svejedno", poručio je Milić.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar