Мамић задржан у болници!

"Алфа и омега" Динама послије опсервације након рањавања остаје у болници Свети Дух у Загребу. Одустао од пута у Албанију на меч квалификација за Лигу Европе.

Фудбал 23.08.2017 | 19:45
Мамић задржан у болници!
Непознати нападачи у уторак у подне упуцали су Здравка Мамића у ногу на гробљу у близини Томиславграда, гдје је био на годишњем помену свог оца.

Послије пружене прве помоћи у оближњем Дому здравља Мамић се приватним аутомобилом вратио у Загреб, гдје је примљен у болницу Свети Дух.

Љекари су констатовали тешку тјелесну повреду у предјелу наткољенице десне ноге, гдје је погођен једним метком, али, на срећу, није оштећена кост.

Он је зарадио повреду мишића, због чега му је одређена интравенозна терапија, па је до даљег задржан у болници, преносе хрватски медији.

Мамић је требало са екипом Динама јутрос да крене пут Албаније на меч квалификација за Лигу Европе против Скендербега, који се игра сутра, али "Јутарњи лист" преноси да је савјетник загребачког клуба озбиљно схватио препоруку љекара да му је неопходно лијечење и мировање, па је одустао од пута.

"Послушаћу вас, радите што морате", наводно је рекао Мамић, када му је медицинско особље клинике у Загребу објаснило о каквој повреди је ријеч.

"Здравко Мамић је засад добро, нема компликација, прима терапију, а за дан или два, што је кризно раздобље у оваквим ситуацијама, знаћемо да ли му је потребно додатно лијечење", изјавили су љекари болнице Свети Дух загребачком дневнику.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар