Mamić zadržan u bolnici!

"Alfa i omega" Dinama poslije opservacije nakon ranjavanja ostaje u bolnici Sveti Duh u Zagrebu. Odustao od puta u Albaniju na meč kvalifikacija za Ligu Evrope.

Fudbal 23.08.2017 | 19:45
Mamić zadržan u bolnici!
Nepoznati napadači u utorak u podne upucali su Zdravka Mamića u nogu na groblju u blizini Tomislavgrada, gdje je bio na godišnjem pomenu svog oca.

Poslije pružene prve pomoći u obližnjem Domu zdravlja Mamić se privatnim automobilom vratio u Zagreb, gdje je primljen u bolnicu Sveti Duh.

Ljekari su konstatovali tešku tjelesnu povredu u predjelu natkoljenice desne noge, gdje je pogođen jednim metkom, ali, na sreću, nije oštećena kost.

On je zaradio povredu mišića, zbog čega mu je određena intravenozna terapija, pa je do daljeg zadržan u bolnici, prenose hrvatski mediji.

Mamić je trebalo sa ekipom Dinama jutros da krene put Albanije na meč kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Skenderbega, koji se igra sutra, ali "Jutarnji list" prenosi da je savjetnik zagrebačkog kluba ozbiljno shvatio preporuku ljekara da mu je neophodno liječenje i mirovanje, pa je odustao od puta.

"Poslušaću vas, radite što morate", navodno je rekao Mamić, kada mu je medicinsko osoblje klinike u Zagrebu objasnilo o kakvoj povredi je riječ.

"Zdravko Mamić je zasad dobro, nema komplikacija, prima terapiju, a za dan ili dva, što je krizno razdoblje u ovakvim situacijama, znaćemo da li mu je potrebno dodatno liječenje", izjavili su ljekari bolnice Sveti Duh zagrebačkom dnevniku.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar