"Вјечити дерби" опет суди Грујић

Меч Црвене звезде и Партизана у 7. колу Суперлиге водиће интернационални судија из Ниша Данило Грујић.  Звезда памти: Данило Грујић суди 155. дерби! Главни судија 155. вецитог дербија између Црвене звезде и Партизана биће Данило Грујић, саопштено је из Судијске комисије Фудбалског савеза Србије.

Фудбал 24.08.2017 | 13:00
"Вјечити дерби" опет суди Грујић
Судијска комисија Фудбалског савеза Србије одредила је да Данило Грујић буде главни арбитар 155. "вечитог дербија", а њему ће помагати Милован Ристић и Далибор Ђурђевић, досадашњи асистенти најбољег српског судије Милорада Мажића.

Четврти арбитар на мечу Црвене звезде и Партизана биће Немања Петровић, а двојица додатних Илија Брдар и Ненад Ђокић.

Данило Грујић, интернационални судија из Ниша, водио је и претходни "вечити дерби", одигран у априлу на стадиону Рајко Митић. Он је такође судио и 141. дерби, на којем је, такође, Звезда била домаћин.

На оба меча славио је Партизан - у 141. дербију било је 2:0, а на последњем резултатом 3:1, после којег су црвено-бели имали замерке на одлуке које је донео.

Ова одлука се неће допасти навијачима црвено-белих којима је још у свежем сећању дерби одигран пре три месеца. Грујић је судио, а Звезда је изгубила 3:1.

Генерални директор Црвене звезде, Звездан Терзић је од тада више пута рекао да је Грујић лошим суђењем у неколико ситуација допринео титули Партизана коју је касније победом над Звездом печатирао Вождовац.

Код гола Тавамбе, црвено-бели су сматрали да је фаулиран голман домаћина Филип Манојловић, али и да Леонардо није адекватно санкционисан картонима.

Грујићеви помоћници ће на стадиону Рајко Митић бити Милован Ристић и Далибор Ђурђевић, који су до сада били асистенти најбољег српског судије Милорада Мажића.

Четврти арбитар је Немања Петровић, а двојица додатних Илија Брдар и Ненад Ђокић. Грујић је пре мајског дербија још једном делио правду Звезди и Партизану на Звездином стадиону, у 141. дербију када је било 2:0.

Дуел Црвене звезде и Партизана, у 7. колу Суперлиге, на програму је у недељу од 19 часова на стадиону Рајко Митић.

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар