"Vječiti derbi" opet sudi Grujić

Meč Crvene zvezde i Partizana u 7. kolu Superlige vodiće internacionalni sudija iz Niša Danilo Grujić.  Zvezda pamti: Danilo Grujić sudi 155. derbi! Glavni sudija 155. vecitog derbija između Crvene zvezde i Partizana biće Danilo Grujić, saopšteno je iz Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

Fudbal 24.08.2017 | 13:00
"Vječiti derbi" opet sudi Grujić
Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije odredila je da Danilo Grujić bude glavni arbitar 155. "večitog derbija", a njemu će pomagati Milovan Ristić i Dalibor Đurđević, dosadašnji asistenti najboljeg srpskog sudije Milorada Mažića.

Četvrti arbitar na meču Crvene zvezde i Partizana biće Nemanja Petrović, a dvojica dodatnih Ilija Brdar i Nenad Đokić.

Danilo Grujić, internacionalni sudija iz Niša, vodio je i prethodni "večiti derbi", odigran u aprilu na stadionu Rajko Mitić. On je takođe sudio i 141. derbi, na kojem je, takođe, Zvezda bila domaćin.

Na oba meča slavio je Partizan - u 141. derbiju bilo je 2:0, a na poslednjem rezultatom 3:1, posle kojeg su crveno-beli imali zamerke na odluke koje je doneo.

Ova odluka se neće dopasti navijačima crveno-belih kojima je još u svežem sećanju derbi odigran pre tri meseca. Grujić je sudio, a Zvezda je izgubila 3:1.

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić je od tada više puta rekao da je Grujić lošim suđenjem u nekoliko situacija doprineo tituli Partizana koju je kasnije pobedom nad Zvezdom pečatirao Voždovac.

Kod gola Tavambe, crveno-beli su smatrali da je fauliran golman domaćina Filip Manojlović, ali i da Leonardo nije adekvatno sankcionisan kartonima.

Grujićevi pomoćnici će na stadionu Rajko Mitić biti Milovan Ristić i Dalibor Đurđević, koji su do sada bili asistenti najboljeg srpskog sudije Milorada Mažića.

Četvrti arbitar je Nemanja Petrović, a dvojica dodatnih Ilija Brdar i Nenad Đokić. Grujić je pre majskog derbija još jednom delio pravdu Zvezdi i Partizanu na Zvezdinom stadionu, u 141. derbiju kada je bilo 2:0.

Duel Crvene zvezde i Partizana, u 7. kolu Superlige, na programu je u nedelju od 19 časova na stadionu Rajko Mitić.

Izvor: mondo.rs/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar