Борац – Олимпијакос на прољеће у Бањалуци?!

Челници грчког шампиона и бањалучког Борца договарају пријатељску утакмицу на Градском стадиону.

Фудбал 23.08.2017 | 16:30
Борац – Олимпијакос на прољеће у Бањалуци?!
Члан Управног одбора ФК Борца Вицо Зељковић присуствовао је у уторак реванш утакмици плеј-офа за пласман у Лигу шампиона између Ријеке и Олимпијакоса и том приликом састао се са члановима управе грчког шампиона Дарком Ковачевићем и Предрагом Ђорђевићем.

Епилог овог сусрета требала би бити пријатељска утакмица између Борца и Олимпијакоса у Бањалуци, најављено је из бањалучког премијерлигаша.

"Бањалучки Борац је, свакако, велики и надалеко познат клуб. Мене вежу посебне емоције за Републику Српску и народ који живи на том простору. Са господином Зељковићем смо разговарали о пријатељској утакмици између Борца и Олимпијакоса, која би могла да се одигра на прољеће у Бањалуци, а не искључујемо могућност да бањалучки клуб буде наш гост и у Пиреју“, изјавио је Ковачевић, преноси званични сајт ФК Борац.

Зељковић није крио задовољство након одржаног састанка са представницима грчког шампиона.

"Све заједно могу да нас радују чињенице да Борац излази ван граница БиХ и да многи цијене наш рад и план функционисања клуба који смо зацртали. Дарко Ковачевић истински воли ове крајеве и учинићемо све да до ове утакмице дође. Били бисмо заиста почаствовани када бисмо у једној пријатељској утакмици одмјерили снаге са учесником Лиге шампиона и клубом који је чак 44 пута био шампион своје земље, те 27 пута освајач куп-такмичења", истакао је Зељковић.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар