Borac – Olimpijakos na proljeće u Banjaluci?!

Čelnici grčkog šampiona i banjalučkog Borca dogovaraju prijateljsku utakmicu na Gradskom stadionu.

Fudbal 23.08.2017 | 16:30
Borac – Olimpijakos na proljeće u Banjaluci?!
Član Upravnog odbora FK Borca Vico Zeljković prisustvovao je u utorak revanš utakmici plej-ofa za plasman u Ligu šampiona između Rijeke i Olimpijakosa i tom prilikom sastao se sa članovima uprave grčkog šampiona Darkom Kovačevićem i Predragom Đorđevićem.

Epilog ovog susreta trebala bi biti prijateljska utakmica između Borca i Olimpijakosa u Banjaluci, najavljeno je iz banjalučkog premijerligaša.

"Banjalučki Borac je, svakako, veliki i nadaleko poznat klub. Mene vežu posebne emocije za Republiku Srpsku i narod koji živi na tom prostoru. Sa gospodinom Zeljkovićem smo razgovarali o prijateljskoj utakmici između Borca i Olimpijakosa, koja bi mogla da se odigra na proljeće u Banjaluci, a ne isključujemo mogućnost da banjalučki klub bude naš gost i u Pireju“, izjavio je Kovačević, prenosi zvanični sajt FK Borac.

Zeljković nije krio zadovoljstvo nakon održanog sastanka sa predstavnicima grčkog šampiona.

"Sve zajedno mogu da nas raduju činjenice da Borac izlazi van granica BiH i da mnogi cijene naš rad i plan funkcionisanja kluba koji smo zacrtali. Darko Kovačević istinski voli ove krajeve i učinićemo sve da do ove utakmice dođe. Bili bismo zaista počastvovani kada bismo u jednoj prijateljskoj utakmici odmjerili snage sa učesnikom Lige šampiona i klubom koji je čak 44 puta bio šampion svoje zemlje, te 27 puta osvajač kup-takmičenja", istakao je Zeljković.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar