Партизанов Бејкер повриједио поткољеницу!

Новог "плеја" Партизана очекује пауза, али би требало да буде спреман за почетак сезоне.

Кошарка 23.08.2017 | 08:15
Партизанов Бејкер повриједио поткољеницу!
Амерички плејмејкер Ијан Бејкер (24, 185 цм) који је током љета појачао Партизан доживио је повреду на тренингу у склопу припрема за нову сезону, али га не очекује нарочито дуга пауза.

Како МОНДО сазнаје у питању је напрснуће поткољенице због којег би он, према првим процјенама, требало да паузира од 20 до 30 дана, што значи да ће бити спреман за почетак сезоне која почиње за око пет седмица.

"Бејкер има одређених проблема са поткољеницом, али о степену проблема не можемо да конкретно причамо без свих налаза, самим тим ни о неким будућим потезима о којима јавност спекулише", потврђено је МОНДУ у Партизану чиме су, бар за сада, одбачене приче о потенцијалном раскиду уговора са њим.

Логично питање које се намеће након најновијег развоја догађаја, да ће се Партизан захвалити на сарадњи Бејкеру и кренути у потрагу за новим играчем на позицији организатора игре.

У случају да детаљне анализе покажу да Бејкер мора да паузира на дужи период, рецимо месец дана или више, за очекивати је у клубу размисле и о моделу раскида сарадње јер Партизан нема времена толико да га чека.

Ако се, ипак покаже да се ради о лакшој повреди која захтева краћу паузу, неће ни бити разлога за драстичне потезе.

Ијан Бејкер је један од двојице Американаца који су појачали црно-бијеле, али је са Џејмијем Скином убрзо "поништен" уговор након што он није прошао љекарске прегледе.

Осим њих, у клуб су стигли и Обрад Томић, Том Вилсон и Александар Аранитовић, док су на тренинзима Партизана и Марко Пецарски и Јанис Димакопулос.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар