Огласио се и Партизан: Дуле, побиједи поново!

Кошаркашки клуб Партизан (коначно) упутио поруку подршке свом бившем тренеру, сада селектору репрезентације Босне и Херцеговине Душку Вујошевићу који је на лечењу у Београду.

Кошарка 23.08.2017 | 20:30
Огласио се и Партизан: Дуле, побиједи поново!
Данима су навијачи Партизана позивали и прозивали управу Кошаркашког клуба да се огласи и пошаље поруку подршке најтрофејнијем тренеру у историји црно-белих Душку Вујошевићу који је пре неколико дана привремено напустио репрезентацију БиХ како би дошао на лечење у Београд због проблема са дијабетесом.

И данас, коначно, огласио се КК Партизан поруком на сајту:

"Најтрофејнији тренер у историји КК Партизан, Душко Вујошевић, тренутно бије најважнију битку до сада! Овога пута, Дуле се не бори за кошаркашке победе, већ за здравље и неометан живот који су угрожени услед проблема проузрокованих дијабетесом. У тој бици, КК Партизан НИС му стоји на располагању и жели да из ње изађе као победник, баш као што је то чинио небројено пута крај аут линије кошаркашког терена!

Дуле, поново победи!".

Партизан је са Вујошевићем остварио велике успехе, низао трофеје, био неприкосновен у домаћим и регионалним оквирима, створио култ у европској кошарци...

Али, септембра 2015. године Вујошевић је, практично, отеран из клуба, који му је остао дужан више стотина хиљада евра, па је Вујошевић недавно тужио црно-беле.

Без обзира на то, навијачи Партизана су очекивали да ће клуб реаговати раније у овој ситуацији и пожелети Вујошевићу брз опоравак, што се данас коначно догодило.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар