Oglasio se i Partizan: Dule, pobijedi ponovo!

Košarkaški klub Partizan (konačno) uputio poruku podrške svom bivšem treneru, sada selektoru reprezentacije Bosne i Hercegovine Dušku Vujoševiću koji je na lečenju u Beogradu.

Košarka 23.08.2017 | 20:30
Oglasio se i Partizan: Dule, pobijedi ponovo!
Danima su navijači Partizana pozivali i prozivali upravu Košarkaškog kluba da se oglasi i pošalje poruku podrške najtrofejnijem treneru u istoriji crno-belih Dušku Vujoševiću koji je pre nekoliko dana privremeno napustio reprezentaciju BiH kako bi došao na lečenje u Beograd zbog problema sa dijabetesom.

I danas, konačno, oglasio se KK Partizan porukom na sajtu:

"Najtrofejniji trener u istoriji KK Partizan, Duško Vujošević, trenutno bije najvažniju bitku do sada! Ovoga puta, Dule se ne bori za košarkaške pobede, već za zdravlje i neometan život koji su ugroženi usled problema prouzrokovanih dijabetesom. U toj bici, KK Partizan NIS mu stoji na raspolaganju i želi da iz nje izađe kao pobednik, baš kao što je to činio nebrojeno puta kraj aut linije košarkaškog terena!

Dule, ponovo pobedi!".

Partizan je sa Vujoševićem ostvario velike uspehe, nizao trofeje, bio neprikosnoven u domaćim i regionalnim okvirima, stvorio kult u evropskoj košarci...

Ali, septembra 2015. godine Vujošević je, praktično, oteran iz kluba, koji mu je ostao dužan više stotina hiljada evra, pa je Vujošević nedavno tužio crno-bele.

Bez obzira na to, navijači Partizana su očekivali da će klub reagovati ranije u ovoj situaciji i poželeti Vujoševiću brz oporavak, što se danas konačno dogodilo.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar