Звезди није ваљао, а сад иде у Кристал Палас!

У Звезди одиграо пет утакмица, сада иде у Кристал Палас за 5. 000. 000?! Френк де Бур га запазио док је играо у Шпанији.

Фудбал 24.08.2017 | 12:00
Звезди није ваљао, а сад иде у Кристал Палас!
Лука Миливојевић би ускоро могао да на Селхурст Парку добије друштво за гледање утакмица Црвене звезде! Наиме, према наводима медија у Грчкој и Енглеској тренер Кристал ПаласаФренк де Бур одустао је од довођења Ливерпуловог штопераМамадуа Сакоа и пажњу усмерио на још једног бившег играча београдских црвено-белих Огњена Врањеша!

Таблоид Мирор пише да је Де Бур запазио 27-годишњег репрезентативца Босне и Херцеговине док је Врањеш играо у Шпанији за Спортинг из Хихона. Међутим, био је то краткорочан ангажман, па је овај Бањалучанин убрзо прешао у Том, а затим и у АЕК, па су пролетос Паласови скаути били редовни и у Грчкој.

АЕК према информацијама из Атине неће ни узимати у обзир понуде испод 5.000.000 евра! Палас сматра да је то претерано, пошто Врањеша цени на свега 2.000.000 евра. Или ту негде. Ипак, свакако би Врањеш био много јефтинији од Сакоа за кога Палас тражи округло 30.000.000 фунти што је око 32.700.000 евра.

Па ако се питате да ли баш Врањеш вреди 5.000.000 евра, запитајте се и да ли је Сако играч од 30.000.000 фунти?

Радна дозвола вероватно не би била проблем, пошто је Врањеш стандардан репрезентативац БиХ. Долазак у Премијер лигу био би му врхунац каријере. Јер вероватно се мало ко томе надао од играча који је својевремено успео да упише само пет утакмица у дресу Црвене звезде пре но што је слан на позајмице у Напредак и Шериф, па одатле ишао у Краснодар, Аланију, Елазиг, Гацијантеп и потом Спортинг, Том и АЕК.

Очигледно је много напредовао од београдских дана. Без обзира на то хоће ли се овај трансфер и материјализовати.

Наводно, Врањешов статус ће постати актуелна тема после АЕК-ове реванш утакмице са Клуб Брижом у плеј офу за пласман у Лигу Европе.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар