Zvezdi nije valjao, a sad ide u Kristal Palas!

U Zvezdi odigrao pet utakmica, sada ide u Kristal Palas za 5. 000. 000?! Frenk de Bur ga zapazio dok je igrao u Španiji.

Fudbal 24.08.2017 | 12:00
Zvezdi nije valjao, a sad ide u Kristal Palas!
Luka Milivojević bi uskoro mogao da na Selhurst Parku dobije društvo za gledanje utakmica Crvene zvezde! Naime, prema navodima medija u Grčkoj i Engleskoj trener Kristal PalasaFrenk de Bur odustao je od dovođenja Liverpulovog štoperaMamadua Sakoa i pažnju usmerio na još jednog bivšeg igrača beogradskih crveno-belih Ognjena Vranješa!

Tabloid Miror piše da je De Bur zapazio 27-godišnjeg reprezentativca Bosne i Hercegovine dok je Vranješ igrao u Španiji za Sporting iz Hihona. Međutim, bio je to kratkoročan angažman, pa je ovaj Banjalučanin ubrzo prešao u Tom, a zatim i u AEK, pa su proletos Palasovi skauti bili redovni i u Grčkoj.

AEK prema informacijama iz Atine neće ni uzimati u obzir ponude ispod 5.000.000 evra! Palas smatra da je to preterano, pošto Vranješa ceni na svega 2.000.000 evra. Ili tu negde. Ipak, svakako bi Vranješ bio mnogo jeftiniji od Sakoa za koga Palas traži okruglo 30.000.000 funti što je oko 32.700.000 evra.

Pa ako se pitate da li baš Vranješ vredi 5.000.000 evra, zapitajte se i da li je Sako igrač od 30.000.000 funti?

Radna dozvola verovatno ne bi bila problem, pošto je Vranješ standardan reprezentativac BiH. Dolazak u Premijer ligu bio bi mu vrhunac karijere. Jer verovatno se malo ko tome nadao od igrača koji je svojevremeno uspeo da upiše samo pet utakmica u dresu Crvene zvezde pre no što je slan na pozajmice u Napredak i Šerif, pa odatle išao u Krasnodar, Alaniju, Elazig, Gacijantep i potom Sporting, Tom i AEK.

Očigledno je mnogo napredovao od beogradskih dana. Bez obzira na to hoće li se ovaj transfer i materijalizovati.

Navodno, Vranješov status će postati aktuelna tema posle AEK-ove revanš utakmice sa Klub Brižom u plej ofu za plasman u Ligu Evrope.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar