Кад не може ВВД - Клопу је добар и штопер Њемачке!

Јирген Клоп је пронашао решење за позицију штопера у родној Немачкој. . .

Фудбал 24.08.2017 | 08:00
Кад не може ВВД - Клопу је добар и штопер Њемачке!
Фудбалер Саутемптона Вирџил ван Дајк био је главна мета Ливерпула у овом прелазном року, али по свему судећи - он и неће постати њихов члан пошто су "свеци" одлучили да га неће пустити ни по коју цену...

Издања "редса" у прва два кола Премијер лиге показала су да је одбрана најтањи део тима, па је јасно да ће Јирген Клоп до краја прелазног рока покушати да појача "бедем" испред Мињолеа.

Како су од сјајног холандског фудбалера одустали - Клоп се окренуо према својој домовини одакле је већ доводио Жоела Матипа и Рагнара Клавана, док би капитално појачање требало да буде репрезентативац Немачке Бенедикт Хеведес!

Фудбалер рођен у Халтерну је читаву каријеру провео у Шалкеу, за који је од 2007. године одиграо 240 лигашких утакмица и био стрелац 12 голова, а за репрезентацију Немачке има 44 наступа.

Вест о интересовању Ливерпула за Хеведеса преноси угледни "Дојче Веле", али се не спомиње колика је то сума која би била довољна за његову слободу, док специјализовани портал "Трансфермаркт" његову вредност процењује на 18 милиона евра, што је вероватно цена испод које не би ишао Шалке.

Ливерпул је "у проблему" и око Филипа Кутиња који жели да оде у Барселону, а клуб га не пушта, па остаје да се види и шта ће бити са најбољим фудбалером тима са Енфилда до краја прелазног рока.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар