Kad ne može VVD - Klopu je dobar i štoper Njemačke!

Jirgen Klop je pronašao rešenje za poziciju štopera u rodnoj Nemačkoj. . .

Fudbal 24.08.2017 | 08:00
Kad ne može VVD - Klopu je dobar i štoper Njemačke!
Fudbaler Sautemptona Virdžil van Dajk bio je glavna meta Liverpula u ovom prelaznom roku, ali po svemu sudeći - on i neće postati njihov član pošto su "sveci" odlučili da ga neće pustiti ni po koju cenu...

Izdanja "redsa" u prva dva kola Premijer lige pokazala su da je odbrana najtanji deo tima, pa je jasno da će Jirgen Klop do kraja prelaznog roka pokušati da pojača "bedem" ispred Minjolea.

Kako su od sjajnog holandskog fudbalera odustali - Klop se okrenuo prema svojoj domovini odakle je već dovodio Žoela Matipa i Ragnara Klavana, dok bi kapitalno pojačanje trebalo da bude reprezentativac Nemačke Benedikt Hevedes!

Fudbaler rođen u Halternu je čitavu karijeru proveo u Šalkeu, za koji je od 2007. godine odigrao 240 ligaških utakmica i bio strelac 12 golova, a za reprezentaciju Nemačke ima 44 nastupa.

Vest o interesovanju Liverpula za Hevedesa prenosi ugledni "Dojče Vele", ali se ne spominje kolika je to suma koja bi bila dovoljna za njegovu slobodu, dok specijalizovani portal "Transfermarkt" njegovu vrednost procenjuje na 18 miliona evra, što je verovatno cena ispod koje ne bi išao Šalke.

Liverpul je "u problemu" i oko Filipa Kutinja koji želi da ode u Barselonu, a klub ga ne pušta, pa ostaje da se vidi i šta će biti sa najboljim fudbalerom tima sa Enfilda do kraja prelaznog roka.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar