Нови почетак Александра Џикића...

„Жао ми је што нисмо довели још неке црногорске играче“, рекао тренер Будућности.

Кошарка 23.08.2017 | 11:30
Нови почетак Александра Џикића...
Кошаркаши Будућности почели су припреме за предстојећу сезону, а нови тренер Подгоричана, Александар Џикић, изнео је очекивања за следећу сезону.

Џикић је изразио задовољство одрађеним прелазним роком, уз напомену да ће на четворицу репрезентативаца моћи да рачуна тек по завршетку Еуробаскета.

„Тек у финишу припрема рачунаћемо на наше репрезентативце и тада бити у комплетном саставу. У припремном периоду нас чекају два меча у Београду почетком септембра, потом турнири у Сарајеву и Сардинији, а затим и Супер куп АБА лиге. Што се тиче прелазног рока, довели смо два изузетна професионалца на позицијама које смо препознали као критичне. Битно је да је првобитни концепт довођења млађих домаћих играча испоштован. Једино нам је жао што нисмо успели да се договоримо са још неким домаћим играчима са којима се преговарало, али свеукупно одрађен је добар посао“, рекао је Џикић

Бивши тренер Партизана додао је да није дошао да поставља циљеве већ да ради.

„Не постављам циљеве, моје је да радим. Правимо основу за следећу сезону, радићемо у више праваца, развој и резултати у исто време“, додао је Џикић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар