Novi početak Aleksandra Džikića...

„Žao mi je što nismo doveli još neke crnogorske igrače“, rekao trener Budućnosti.

Košarka 23.08.2017 | 11:30
Novi početak Aleksandra Džikića...
Košarkaši Budućnosti počeli su pripreme za predstojeću sezonu, a novi trener Podgoričana, Aleksandar Džikić, izneo je očekivanja za sledeću sezonu.

Džikić je izrazio zadovoljstvo odrađenim prelaznim rokom, uz napomenu da će na četvoricu reprezentativaca moći da računa tek po završetku Eurobasketa.

„Tek u finišu priprema računaćemo na naše reprezentativce i tada biti u kompletnom sastavu. U pripremnom periodu nas čekaju dva meča u Beogradu početkom septembra, potom turniri u Sarajevu i Sardiniji, a zatim i Super kup ABA lige. Što se tiče prelaznog roka, doveli smo dva izuzetna profesionalca na pozicijama koje smo prepoznali kao kritične. Bitno je da je prvobitni koncept dovođenja mlađih domaćih igrača ispoštovan. Jedino nam je žao što nismo uspeli da se dogovorimo sa još nekim domaćim igračima sa kojima se pregovaralo, ali sveukupno odrađen je dobar posao“, rekao je Džikić

Bivši trener Partizana dodao je da nije došao da postavlja ciljeve već da radi.

„Ne postavljam ciljeve, moje je da radim. Pravimo osnovu za sledeću sezonu, radićemo u više pravaca, razvoj i rezultati u isto vreme“, dodao je Džikić.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar