Бамби недостижан Партизану, од Европе зависи Боаћи...

Летњи прелазни рок полако улази у завршницу, а два највећа српска клуба још нису потпуно формирала тимове за сезону која је почела.

Фудбал 21.08.2017 | 23:00
Бамби недостижан Партизану, од Европе зависи Боаћи...
Црвена звезда и Партизан почели су такмичење у европским квалификацијама и националном првенству, али су могуће нове промене у играчком кадру.

Што се тиче ’црно-белих’, значајнијих одлазака неће бити, али је на основу игара из претходних неколико недеља, јасно да су појачања неопходна.

Због тога се спекулисало о бројним именима, а свакако је најзвучније некадашњег играча Партизана и репрезентативца Србије Зорана Тошића. ’Бамби’ је отишао из московског ЦСКА који је желео да му смањи плату, тренутно је у потрази за клубом, због чега су се појавиле информације да ће се вратити у Хумску.

Оне су подгрејане када се појавио у ложи стадиона током утакмице са Видеотоном, али је спортски директор Ивица Илиев ипак потврдио да преговора није било, као и да би било изузетно тешко због финансијских услова.

С друге стране брда, ’црвено-бели’ су боље отворили сезону, играју веома агресивно и постижу много голова – највише Ричмонд Боаћи, који је мреже тресао чак девет пута. То га је довело на радар неколико европских клубова, међу којима су највеће интересовање показали Локомотива из Москве и Рубин из Казања.

Гањанин би требало да остане у Љутице Богдана ако Звезда избори пласман у Лигу Европе, али би евентуални неуспех могао да значи и његов одлазак, највероватније у Русију.

Такође, управа актуелног вицешампиона заинтересована је за довођење Доминика Динге, 19-годишњег Новосађанина који наступа за екипу Урала.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар