Bambi nedostižan Partizanu, od Evrope zavisi Boaći...

Letnji prelazni rok polako ulazi u završnicu, a dva najveća srpska kluba još nisu potpuno formirala timove za sezonu koja je počela.

Fudbal 21.08.2017 | 23:00
Bambi nedostižan Partizanu, od Evrope zavisi Boaći...
Crvena zvezda i Partizan počeli su takmičenje u evropskim kvalifikacijama i nacionalnom prvenstvu, ali su moguće nove promene u igračkom kadru.

Što se tiče ’crno-belih’, značajnijih odlazaka neće biti, ali je na osnovu igara iz prethodnih nekoliko nedelja, jasno da su pojačanja neophodna.

Zbog toga se spekulisalo o brojnim imenima, a svakako je najzvučnije nekadašnjeg igrača Partizana i reprezentativca Srbije Zorana Tošića. ’Bambi’ je otišao iz moskovskog CSKA koji je želeo da mu smanji platu, trenutno je u potrazi za klubom, zbog čega su se pojavile informacije da će se vratiti u Humsku.

One su podgrejane kada se pojavio u loži stadiona tokom utakmice sa Videotonom, ali je sportski direktor Ivica Iliev ipak potvrdio da pregovora nije bilo, kao i da bi bilo izuzetno teško zbog finansijskih uslova.

S druge strane brda, ’crveno-beli’ su bolje otvorili sezonu, igraju veoma agresivno i postižu mnogo golova – najviše Ričmond Boaći, koji je mreže tresao čak devet puta. To ga je dovelo na radar nekoliko evropskih klubova, među kojima su najveće interesovanje pokazali Lokomotiva iz Moskve i Rubin iz Kazanja.

Ganjanin bi trebalo da ostane u Ljutice Bogdana ako Zvezda izbori plasman u Ligu Evrope, ali bi eventualni neuspeh mogao da znači i njegov odlazak, najverovatnije u Rusiju.

Takođe, uprava aktuelnog vicešampiona zainteresovana je za dovođenje Dominika Dinge, 19-godišnjeg Novosađanina koji nastupa za ekipu Urala.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar