"Рафа, дај Митра на терен, или..." Оде он у Малагу!

Навијачи Њукасла на друштвеним мрежама траже од Рафаела Бенитеза да се сети Александра Митровића и убаци га у тим. Малага заинтересована за српског нападача.

Фудбал 21.08.2017 | 17:00
"Рафа, дај Митра на терен, или..." Оде он у Малагу!
Лош почетак Њукасла у повратничкој сезони у Премијер лиги. Две утакмице - два пораза, а игра још гора од резултата.

Фудбалери Њукасла су у дуелу против Хадерсфилда у недељу (0:1) изгледали као да су на бромазепанима - спори, троми, лењи, без идеје, без крви...

Поједини навијачи Њукасла траже од тренера Рафаела Бенитеза да мало "промеша карте" и да, пре свега, убаци у тим Александра Митровића. Познато је да "Митро", како га зову на Острву, није Бенитезова омиљена опција.

Мишљења међу навијачима Њукасла су подељена. Једни би да гледају Митровића, други га куде и критикују и кажу да нема квалитет за црно-беле, нити за Премијер лигу.

"Он само уме да задржи лопту високо и то је, буквално, све што зна. Он тиму не пружа ништа", сматра један од Митровићевих критичара.

Један од оних који мисле да Митровић није решење је и бивши фудбалер Њукасла, несташни дечко енглеског фудбала, Џои Бартон:

"Да ли је Митровић прави одговор? Не, мислим да није. Њукаслу је дефинитивно потребан нападач који може да да између 15 и 20 голова. Можда Чарли Остин?", каже Бартон.

Има оних који сматрају да је Бенитез непреведан према Митровићу, јер се њему не праштају лоше партије, за разлику од других. Такође, није им јасно зашто је Џејкоб Марфи доведен ако и он не игра.

Најновија информација гледе Митровића је да је Малага заинтересована за 22-годишњег Србина, али да га доведе на позајмицу, док би у Њукаслу радије да га продају и добију обештећење.

Њукасл је до сада одбијао све понуде клубова који су желели да га доведу на позајмицу. Видећемо да ли ће и Малага бити одбијена.

Митровић је дошао у Њукасл 2015. године из белгијског Андерлехта за око 14 милиона евра. У сезони 2015/16. Митровић је за Њукасл у Премијер лиги дао 9 голова и имао четири асистенције (22 наступа укупно), док је у претходној сезони у Чемпионшипу само 11 пута био стартер и дао је четири гола.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар