ПЛ БиХ: Радник жели побједу против ГОШК-а!

У 5. колу Премијер лиге Босне и Херцеговине, фудбалери бијељинског Радника дочекују екипу Гошка из Габеле, новајлију у елитном такмичењу.

Фудбал 19.08.2017 | 16:15
ПЛ БиХ: Радник жели побједу против ГОШК-а!
Након шокантног пораза у Зеници од Челика, резултатом 3:0, протеклог викенда, бијељински фудбалери желе да се врате на побједнички колосијек.

Гости из Херцеговине у Бијељину долазе након велике побједе, протеклог викенда, над актуелним освајачем Купа БиХ, Широким Бријегом.

Све то указује да је пред Радником тешка утакмица, у којој има императив побједе.

“Ми, као и сваку утакмицу на домаћем терену, идемо на побједу. У зависности од игре противника, поставићемо, надам се и адекватну стратегију и покушаћемо, кроз игру преко брзих играча, да дођемо до поготка”, рекао је тренер Радника Младен Жижовић.

За меч са Гошком, након утакмице паузе, конкурисаће капитен Радника и репрезентативац БиХ и Дино Бешировић, док је право наступа стекао нови нападач Ирфан Хаџић.

Тренер Жижовић вјерује да су његови играчи извукли поуке из пораза од Челика.

“Сваке седмице се у јавности мијења мишљење што се тиче играчког кадра. Једне седмице смо одлични, друге смо врло добри, треће седмице смо фантастични. Међутим, ове седмице смо 'манекени'. Апсолутно прихватам право свих људи који тако размишљају, али мислим да се сваком може десити лош дан. Уочене недостатке из претходне утакмице покушали смо отклонити током седмице, а колико смо успјели у томе, одговор ће нам дати наредна утакмица”, додао је Жижовић.

Утакмица између Радника и ГОШК-а игра се у недјељу од 17 часова на Градском стадиону. Радник тренутно заузима четврто мјесто на табели Премијер лиге БиХ.

ПРЕМИЈЕР ЛИГА БиХ

ПАРОВИ ПЕТОГ КОЛА

Субота

Крупа - Челик (17.00)

Сарајево - Жељезничар (20.00)

Недјеља

Радник – ГОШК (17.00)

Од 20.00

Борац - Витез

Широки Бријег - Младост

Слобода - Зрињски

ТАБЕЛА: Младост 10, Жељезничар 9, Зрињски 9, Радник 7, Широки Бријег 6, Борац 6, ГОШК 6, Слобода 4, Сарајево 4, Крупа 3, Челик 3, Витез 1

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар