Због чега се не дружи са Цецом?

Годинама се прича да Драгана Мирковић и Цеца Ражнатовић нису у добрим односима, а Мирковићева је сада коначно открила зашто се не дружи са Ражнатовићевом и да ли би волела да сними дует с њом.

Србија 18.08.2017 | 20:03
Због чега се не дружи са Цецом?
Драгана је објаснила да су Цеца и она превише различите, да би биле пријатељице.

"Она и ја никада нисмо биле блиске из простог разлога - много смо различите. И живот нам је тотално различит, окружење, пријатељи, али то није ненормално, јер нисмо сви исти. Из тог разлога не привлачимо једна другу толико да се видимо", рекла је Драгана и додала да ју је Цеца својевремено звала и похвалила њену телевизију ДМ Сат.

"Кад је Цеца била забрањена на "Пинку", обратила је пажњу на моју телевизију ДМ Сат и приметила је колико су колеге, па и колеге заступљени код мене. Ја нисам сујетна и моје колеге су много више испоштоване од мене саме на ДМ Сат. Цеца ме је тада позвала и рекла ми: "Драгана, ја морам да ти честитам. Свака част. Без икакве сујете се бавиш овим послом". Тада смо почеле да причамо и да се чујемо телефоном", изјавила је Мирковићева и описала свој однос са Цецом.

"Нисмо се виђале осим на телевизији. Звала ме је код ње кући, али никада нисам отишла. Могле смо и она и ја некада тако мало да се дружимо. Када је шала у питању, ту се и различити људи добро разумеју, тако да смо се нас две више шалиле него што смо причале о озбиљним стварима. Е, да смо кренуле о озбиљним стварима, и о томе шта ја мислим да је квалитетно, разумљиво да не бисмо могле да говоримо неким истим језиком, али не мислим да је то лоше. Она фора да се различитости привлаче, ја не верујем у то. То је за мене погрешна дефиниција. Различитости доводе до конфликта, па боље да се људи не друже када су различити", поручила је Драгана која је на питање да ли би пре снимила дует са Бреном или Цецом, одговорила: 

"Брена је нешто друго у мом животу, нормално је да бих бирала Брену. Али, немам ништа против да снимим дует и са Цецом. Међутим, ако не морам да бирам између њих две, најрадије бих снимила песму и са Бреном и Цецом!"

Извор: Курир

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Зззз

18.08.2017 18:35

Цецино друштво је пола изрешетано у разним обрачунима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Куја

19.08.2017 04:18

Иди боље у пензију и дај младим талентима шансу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сандра

20.08.2017 18:58

Драгана има право Сви ми знао Које Цеца а Које. Драгана Је Дама само то знам

ОДГОВОРИТЕ