СЛС - најава кола: Партизан и Звезда на "одмору"!

Наредног викенда игра се некомплетно шесто коло Суперлиге Србије. Вождовац гост Спартаку, Војводина Јавору. ОДЛОЖЕНО: Партизан - Напредак и Борац - Звезда.

Фудбал 18.08.2017 | 17:15
СЛС - најава кола: Партизан и Звезда на "одмору"!
После наступа Партизана и Црвене звезде у првим утакмицама плеј-офа за Лигу Европе, пред нама је нова рунда Суперлиге Србије. У суботу и недељу играће се утакмице шестог кола, с тим што је дуел Борца и Звезде одложен због лошег стања терена у Чачку.

Шампион Партизан после 0:0 са Видеотоном у недељу је требало да игра на свом терену против Напретка, али тај меч је одложен.

Другопласирани Вождовац у суботу од 19 часова игра у Суботици против Спартака и жели да оствари добар резултат како би остао у самом врху табеле. Вождовац је, уз Црвену звезду, једина непоражена екипа у првенству.

Екипа Илије Столице је у прошлом колу победила Јавор са 1:0, а Спартак је био бољи од Мачве са 3:2. Београдски тим има 13 бодова на другом месту, а суботички заузима пето место са три бода мање.

Фудбалери Бачке играју у суботу од 17 часова на домаћем терену против Младости из Лучана и покушаће да освоје прве бодове у сезони. Бачка и Борац су једине две екипе које до сада нису освојиле ниједан бод, а Младост заузима 10. место на табели са пет бодова.

Војводина у суботу од 20 часова игра у Ивањици против Јавора и жели добар резултат како би се задржала у врху табеле, док ће новајлија у лиги Мачва истог дана од 17 часова дочекати Рад у Шапцу и покушаће да прекине низ од два пораза.

Чукарички ће на свом терену у суботу од 20 часова играти против Радничког из Ниша, који је везао три победе, док ће у недељу од 20 часова Радник у Сурдулици дочекати Земун, који је у прошлом колу остварио прву победу у првенству.

ПАРОВИ 6. КОЛА:

субота:

Мачва - Рад (17.00)
Бачка - Младост (17.00)
Спартак - Вождовац (19.00)
Јавор - Војводина (20.00)
Чукарички - Раднички (20.00)

недеља:

Радник - Земун (20.00)

одложено:
Партизан - Напредак
Борац - Црвена звезда

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар