SLS - najava kola: Partizan i Zvezda na "odmoru"!

Narednog vikenda igra se nekompletno šesto kolo Superlige Srbije. Voždovac gost Spartaku, Vojvodina Javoru. ODLOŽENO: Partizan - Napredak i Borac - Zvezda.

Fudbal 18.08.2017 | 17:15
SLS - najava kola: Partizan i Zvezda na "odmoru"!
Posle nastupa Partizana i Crvene zvezde u prvim utakmicama plej-ofa za Ligu Evrope, pred nama je nova runda Superlige Srbije. U subotu i nedelju igraće se utakmice šestog kola, s tim što je duel Borca i Zvezde odložen zbog lošeg stanja terena u Čačku.

Šampion Partizan posle 0:0 sa Videotonom u nedelju je trebalo da igra na svom terenu protiv Napretka, ali taj meč je odložen.

Drugoplasirani Voždovac u subotu od 19 časova igra u Subotici protiv Spartaka i želi da ostvari dobar rezultat kako bi ostao u samom vrhu tabele. Voždovac je, uz Crvenu zvezdu, jedina neporažena ekipa u prvenstvu.

Ekipa Ilije Stolice je u prošlom kolu pobedila Javor sa 1:0, a Spartak je bio bolji od Mačve sa 3:2. Beogradski tim ima 13 bodova na drugom mestu, a subotički zauzima peto mesto sa tri boda manje.

Fudbaleri Bačke igraju u subotu od 17 časova na domaćem terenu protiv Mladosti iz Lučana i pokušaće da osvoje prve bodove u sezoni. Bačka i Borac su jedine dve ekipe koje do sada nisu osvojile nijedan bod, a Mladost zauzima 10. mesto na tabeli sa pet bodova.

Vojvodina u subotu od 20 časova igra u Ivanjici protiv Javora i želi dobar rezultat kako bi se zadržala u vrhu tabele, dok će novajlija u ligi Mačva istog dana od 17 časova dočekati Rad u Šapcu i pokušaće da prekine niz od dva poraza.

Čukarički će na svom terenu u subotu od 20 časova igrati protiv Radničkog iz Niša, koji je vezao tri pobede, dok će u nedelju od 20 časova Radnik u Surdulici dočekati Zemun, koji je u prošlom kolu ostvario prvu pobedu u prvenstvu.

PAROVI 6. KOLA:

subota:

Mačva - Rad (17.00)
Bačka - Mladost (17.00)
Spartak - Voždovac (19.00)
Javor - Vojvodina (20.00)
Čukarički - Radnički (20.00)

nedelja:

Radnik - Zemun (20.00)

odloženo:
Partizan - Napredak
Borac - Crvena zvezda

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar