Коста: Неће Челси на мени да зарађује паре!

"После три сезоне добиће више за мене него што су ме платили и коректно би било да ме пусте у Атлетико”, каже побуњени Бразилац.

Фудбал 20.08.2017 | 12:15
Коста: Неће Челси на мени да зарађује паре!
Одметнути нападач Челсија Дијего Коста затражио је од Плаваца да му не подижу цену у покушају да комплетира трансфер у Атлетико из Мадрида.

Репрезентативац Шпаније који је тренутно у родном Бразилу одбио је да се врати у Лондон и стави на располагање стручном штабу шампиона Енглеске, упркос захтеву клуба. Костасматра да Челси покушава да му изминира повратак у Атлетико, јер намерава да га прода другом клубу за вишу цену, на шта неће пристати.

“Челси ме је понудио на неколико страна, али сам им јасно ставио до знања своје планове. Рекао сам им да ако нисам у тренеровим плановима, желим да изаберем сам себи нови клуб. Нећу им дозволити да одлучују уместо мене и да на мени зарађују паре”, поручио је Костау интервјуу за бразилски ЕСПН.

Бразилац каже да га боли понашање Плаваца.

“Када сам долазио у Челси платили су мање него што им Ателтико сада нуди за мене. Мислим да би било коректно да узму у обзир све што сам урадио за нијих. Није моја кривица што више нисам у клубу. Да је на мени одлука, играо бих радо. Прошло је већ месец дана, одмор добро дође, али уме и да замори.”

Коста подвлачи да није крив за ситуацију у коју је доспео.

“Нисам никога провоцирао, али је сада на клубу да одлучи да изабере између две опције. Наравно треба да се воде спортским разлозима на терену, али и финансијским. После три сезоне добиће више пара за мене него што су ме платили и коректно би било да ме пусте у Атлетико”, закључио је Дијего Коста.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар