Kosta: Neće Čelsi na meni da zarađuje pare!

"Posle tri sezone dobiće više za mene nego što su me platili i korektno bi bilo da me puste u Atletiko”, kaže pobunjeni Brazilac.

Fudbal 20.08.2017 | 12:15
Kosta: Neće Čelsi na meni da zarađuje pare!
Odmetnuti napadač Čelsija Dijego Kosta zatražio je od Plavaca da mu ne podižu cenu u pokušaju da kompletira transfer u Atletiko iz Madrida.

Reprezentativac Španije koji je trenutno u rodnom Brazilu odbio je da se vrati u London i stavi na raspolaganje stručnom štabu šampiona Engleske, uprkos zahtevu kluba. Kostasmatra da Čelsi pokušava da mu izminira povratak u Atletiko, jer namerava da ga proda drugom klubu za višu cenu, na šta neće pristati.

“Čelsi me je ponudio na nekoliko strana, ali sam im jasno stavio do znanja svoje planove. Rekao sam im da ako nisam u trenerovim planovima, želim da izaberem sam sebi novi klub. Neću im dozvoliti da odlučuju umesto mene i da na meni zarađuju pare”, poručio je Kostau intervjuu za brazilski ESPN.

Brazilac kaže da ga boli ponašanje Plavaca.

“Kada sam dolazio u Čelsi platili su manje nego što im Ateltiko sada nudi za mene. Mislim da bi bilo korektno da uzmu u obzir sve što sam uradio za nijih. Nije moja krivica što više nisam u klubu. Da je na meni odluka, igrao bih rado. Prošlo je već mesec dana, odmor dobro dođe, ali ume i da zamori.”

Kosta podvlači da nije kriv za situaciju u koju je dospeo.

“Nisam nikoga provocirao, ali je sada na klubu da odluči da izabere između dve opcije. Naravno treba da se vode sportskim razlozima na terenu, ali i finansijskim. Posle tri sezone dobiće više para za mene nego što su me platili i korektno bi bilo da me puste u Atletiko”, zaključio je Dijego Kosta.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar