Партизанов Американац није прошао прегледе!

Амерички кошаркаш Џејми Скин није прошао лекарске прегледе и неће наредне сезоне играти за Партизан.

Кошарка 18.08.2017 | 15:45
Партизанов Американац није прошао прегледе!
Према информацијама портала Мондо, на прегледима се испоставило да амерички центар има повишен притисак и двогодишњи уговор који је првобитно потписао требало би да буде аутоматски поништен.

Мондо пише да Американац није имао никаквих здравствених проблема и да је и сам био изненађен резултатима тестова које спортисти углавном рутински пролазе, али који су у његовом случају указали да би професионално бављење кошарком могло да има последице по његово здравље.

Иако су црно-бели 27. јула потписали двогодишњи уговор са бившим студентом Вејк Форест и Вирџинија Комонвелт универзитета, ствари су се потом закомпликовале.

Према сазнањима Монда, код Скина је установљен повишен притисак, због он није прошао лекарски преглед.

Незванично, очекује се да уговор буде поништен услед новонастале ситуације, на чему у Партизану увелико раде.

Наш портал из поузданих извора сазнаје да Скин, до доласка у Србију, није имао никаквих здравствених проблема и да је и сам био изненађен резултатима тестова које спортисти углавном рутински пролазе, али који су у његовом случају указали да би професионално бављење кошарком могло да има последице по његово здравље.

Скин је, уз аустралијског бека Тома Вилсона и земљака, плеја Ијена Бејкера, последњих дана био трећи инострани кошаркаш на тренинзима у Спортском центру "Динамик", али су сви изгледи да ће његово место у свлачионици пре старта сезоне 2017/18 заузети неко други.

Скин је у каријери играо за Асвел, Монтегранаро, Макаби Ашдод, Ирони Ашкелон и Монс, а прошлу сезону провео је у екипи Пећи.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар