Partizanov Amerikanac nije prošao preglede!

Američki košarkaš Džejmi Skin nije prošao lekarske preglede i neće naredne sezone igrati za Partizan.

Košarka 18.08.2017 | 15:45
Partizanov Amerikanac nije prošao preglede!
Prema informacijama portala Mondo, na pregledima se ispostavilo da američki centar ima povišen pritisak i dvogodišnji ugovor koji je prvobitno potpisao trebalo bi da bude automatski poništen.

Mondo piše da Amerikanac nije imao nikakvih zdravstvenih problema i da je i sam bio iznenađen rezultatima testova koje sportisti uglavnom rutinski prolaze, ali koji su u njegovom slučaju ukazali da bi profesionalno bavljenje košarkom moglo da ima posledice po njegovo zdravlje.

Iako su crno-beli 27. jula potpisali dvogodišnji ugovor sa bivšim studentom Vejk Forest i Virdžinija Komonvelt univerziteta, stvari su se potom zakomplikovale.

Prema saznanjima Monda, kod Skina je ustanovljen povišen pritisak, zbog on nije prošao lekarski pregled.

Nezvanično, očekuje se da ugovor bude poništen usled novonastale situacije, na čemu u Partizanu uveliko rade.

Naš portal iz pouzdanih izvora saznaje da Skin, do dolaska u Srbiju, nije imao nikakvih zdravstvenih problema i da je i sam bio iznenađen rezultatima testova koje sportisti uglavnom rutinski prolaze, ali koji su u njegovom slučaju ukazali da bi profesionalno bavljenje košarkom moglo da ima posledice po njegovo zdravlje.

Skin je, uz australijskog beka Toma Vilsona i zemljaka, pleja Ijena Bejkera, poslednjih dana bio treći inostrani košarkaš na treninzima u Sportskom centru "Dinamik", ali su svi izgledi da će njegovo mesto u svlačionici pre starta sezone 2017/18 zauzeti neko drugi.

Skin je u karijeri igrao za Asvel, Montegranaro, Makabi Ašdod, Ironi Aškelon i Mons, a prošlu sezonu proveo je u ekipi Peći.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar