Мусина порука Вујошевићу: Ваш тим је уз Вас!

Снажна порука подршке репрезентативца БиХ Џанана Мусе селектору "змајева" Душку Вујошевићу, који је синоћ хитно пребачен у Београд због здравствених проблема.

Кошарка 18.08.2017 | 18:30
Мусина порука Вујошевићу: Ваш тим је уз Вас!
Кошаркашка јавност у Србији и региону забринута је због погоршаног здравственог стања Душка Вујошевића, најтрофејнијег тренера Партизана и актуелног селектора репрезентације БиХ, који је хитно превез у Београд из Братиславе.

У главном граду Словачке, репрезентација БиХ је играла меч против Словачке у среду, а Вујошевић је у четвртак хитно пребачен у Београд.

Вујошевићу су многи бивши и садашњи кошаркаши пожелели брз опоравак. Један од њих је и репрезентативац БиХ Џанан Муса, који је на свом Фацебоок профилу написао ово:

"На неке ствари не можемо да утичемо. Привилегија је што сте ту. Свака реч је драгоцена. Ваш тим је уз Вас. Брз опоравак цоацх“, написао је играч загребачке Цедевите.    

Иначе, Душко Вујошевић се са првим озбиљнијим здравственим проблемима суочио током сезоне 2013/14, када му је због повишеног шећера нарушена функција бубрега.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар