У Интеру "не знају гдје бију"!

Након што су итекако закаснили са довођењем појачања, директори "неразура" спорних каријера путују по Европи и траже фудбалере на позајмицу.

Фудбал 20.08.2017 | 21:00
У Интеру "не знају гдје бију"!
Читајући вести о преговорима Интера са потенцијалним појачањима стичемо два утиска.

Први, да су "неразури" дебело закаснили. И, други, да нису баш сигурни шта раде.

У овом тренутку, власници славног миланског клуба бораве у Енглеској где преговарају са Манчестер ситијем око евентуалне продаје Елакима Мангале, након што су у Лондону добили одговор да штопер Арсенала, Шкодран Мустафи, није на продају.

Пре него што су пронашли адекватне замене, људи из компаније Сунинг и неколицина директора спорних каријера доведених из осталих клубова Серије А ушла је у преговоре са Барнлијем око трансфера Андрее Ранокије и Валенсије око продаје његовог партнера у пољу, Жејсона Муриља, па би лако могло да се догоди да нови тренер тима, Лућано Спалети, остане без двојице играча, а онда нервозно чека можда и последњи дан прелазног рока - 31. август.

Мангала би, руку на срце, лако могао да се нађе на "Меаци" и пре тога, али Сити не жели више да га позајмљује и тражи обештећење.

Ако би морали да купе фудбалера, а не само позајме - што додатно говори о томе колико "не знају где бију" у Интеру и немају дугорочан план - у клубу би се пре одлучили за Мустафија, међутим питање је колико је он у старту био реална мета утолико што га је менаџер "тобџија" Арсен Венгер пре само годину дана платио 41 милион евра шпанској Валенсији.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар