U Interu "ne znaju gdje biju"!

Nakon što su itekako zakasnili sa dovođenjem pojačanja, direktori "nerazura" spornih karijera putuju po Evropi i traže fudbalere na pozajmicu.

Fudbal 20.08.2017 | 21:00
U Interu "ne znaju gdje biju"!
Čitajući vesti o pregovorima Intera sa potencijalnim pojačanjima stičemo dva utiska.

Prvi, da su "nerazuri" debelo zakasnili. I, drugi, da nisu baš sigurni šta rade.

U ovom trenutku, vlasnici slavnog milanskog kluba borave u Engleskoj gde pregovaraju sa Mančester sitijem oko eventualne prodaje Elakima Mangale, nakon što su u Londonu dobili odgovor da štoper Arsenala, Škodran Mustafi, nije na prodaju.

Pre nego što su pronašli adekvatne zamene, ljudi iz kompanije Suning i nekolicina direktora spornih karijera dovedenih iz ostalih klubova Serije A ušla je u pregovore sa Barnlijem oko transfera Andree Ranokije i Valensije oko prodaje njegovog partnera u polju, Žejsona Murilja, pa bi lako moglo da se dogodi da novi trener tima, Lućano Spaleti, ostane bez dvojice igrača, a onda nervozno čeka možda i poslednji dan prelaznog roka - 31. avgust.

Mangala bi, ruku na srce, lako mogao da se nađe na "Meaci" i pre toga, ali Siti ne želi više da ga pozajmljuje i traži obeštećenje.

Ako bi morali da kupe fudbalera, a ne samo pozajme - što dodatno govori o tome koliko "ne znaju gde biju" u Interu i nemaju dugoročan plan - u klubu bi se pre odlučili za Mustafija, međutim pitanje je koliko je on u startu bio realna meta utoliko što ga je menadžer "tobdžija" Arsen Venger pre samo godinu dana platio 41 milion evra španskoj Valensiji.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar