Само да повреда не буде...!

Милош Теодосић изостаће и с турнира у Немачкој.

Кошарка 18.08.2017 | 17:30
Само да повреда не буде...!
Почиње Суперкуп у Немачкој!

Серију пријатељских мечева кошаркашка репрезентација Србије наставља у Хамбургу, где ће први тест одрадити против Пољске. Кадровски проблеми ни овог лета нису заобишли Орлове, будући да су због ових или оних разлога бројни играчи ван строја. Последњи у низу проблема с којим се суочио Александар Ђорђевић је повреда Мирослава Радуљице, који ће дефинитивно пропустити предстојеће Европско првенство. Капитен Милош Теодосић и даље није у могућности да помогне саиграчима, Немања Недовић је отпутовао у Малагу на додатне прегледе, док је одраније познато да Марко Симоновић неће конкурисати за најбољих 12.

Србија је у Немачку "одлетела" са освојеним Трофејем Београда, након што је декласирала Грчку (93:61), потом нешто теже славила против Црне Горе (82:71).

Пољаци су два пута савладали Чешку у пријатељским окршајима, минимално су поражени од "комбинованих" Литванаца, да би након тријумфа над Летонијом од четири поена, изгубили од исте екипе знатно убедљивије. На протекла два меча у тиму није било двојице битних центара у ротацији Карновког и Лампеа. Према информацијама из Пољске, Лампе је и даље ровит, али је допутовао у Хамбург и покушаће да помогне екипи.

СУПЕРКУП - 1. ДАН

18.30 Немачка - Русија
21.00 Пољска - Србија

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар